Sensual

Een krachtig, mysterieus en raadselachtig parfum met de frisheid van bergamot en de kruiden van een gedurfd bloemenhart. Dit Sensual parfum zal niemand onverschillig laten.

Houtachtig       ***
Pittig       **
Bloemig       *
Sensual

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Haute Parfumerie

ONNO Collection stelt u een haute parfumcollectie voor, gemaakt in België en uniek in de wereld. Onze parfums zijn een verbluffende combinatie van geuren die een vleugje luxe in uw leven brengen. Een werkelijk betoverende collectie parfums die niemand onberoerd laat.

Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte 'neus' die enkel gebruik maakt van de meest hoogwaardige grondstoffen waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Voor deze unieke collectie haute parfums gaan plukkers van augustus tot oktober op pad om duizenden bloemen te verzamelen en hun geurextracten eruit te halen. De geurolie die overblijft wordt vervolgens gemengd met andere extracten en alcohol om onze iconische ONNO Collection haute parfumerie lijn te creëren.

Elk parfum bevat meer dan 15 ingrediënten. Ze dompelen u onder in een onvergetelijke olfactorische reis die u meeneemt naar betoverende en idyllische oorden.

Ons Sensual parfum is een krachtige, mysterieuze en raadselachtige geur. Rijk aan sensualiteit, zal Sensual niemand onverschillig laten. Het toont in de top de frisheid van de bergamot en specerijen geassocieerd met een gedurfd bloemig hart. Tenslotte wordt op de achtergrond alle kracht van vetiver onthuld met onverschrokken tonkaboon.

Verpakt in een exclusieve zwart fluwelen geschenkdoos, zijn deze parfums het ideale geschenk voor uzelf of uw dierbaren.

Wij nodigen u uit om onze wereld van unieke en fascinerende parfums te ontdekken.