Douchegels | Handcrèmes & Handgels

We willen u graag op verschillend gebied verwennen met onze jarenlange parfum expertise. De collectie handgemaakte kaarsen en diffusers is nu uitgebreid met een luxueuze reeks aan douchegels, showergels, handgel en bodycrème. Al onze producten worden vervaardigd met behulp van natuurlijke ingrediënten, zijn volledig veganistisch en voor 95% biologisch afbreekbaar. Dit zijn hoogwaardige exclusieve producten die een luxe uitstraling combineren met een nieuwe reeks fascinerende geuren.

Douchegels | Handcrèmes & Handgels

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige geparfumeerde hand- en lichaamsverzorging

ONNO Collection introduceert een exclusieve en hoogwaardige Hand & Body Care Collection naast onze luxe geurkaarsen en diffusers. Onze parfums voor Hand Lotions & Body Care zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen. We combineren een inspirerende mengeling van delicate geuren, samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

Al onze producten zijn veganistisch (100% Vegan), pH-neutraal en voor 95% biologisch afbreekbaar. Onze flessen zijn ook volledig recycleerbaar.

De exclusieve hand- en lichaamsverzorgingsproducten worden zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdozen. Deze collectie, die een luxe uitstraling combineert met een nieuwe reeks fascinerende parfums, is het ideale geschenk om uzelf of uw dierbaren mee te verwennen.

Waarom Onze Douchegels & Handcrèmes Gebruiken?

  • Luxueuze verzorging: ontdek onze luxe douchegels en handcrèmes voor een verwennende huidverzorging.
  • Natuurlijke ingrediënten: Geniet van puur natuurlijke producten, vrij van schadelijke chemicaliën.
  • Diepe hydratatie: onze douchegels hydrateren grondig en zorgen voor een gezond ogende huid.
  • Langdurige geur: ervaar heerlijke, langdurige geuren die uw humeur verbeteren.
  • Handverzorging op zijn Best: bescherm en hydrateer uw handen met onze speciale handcrèmes & body lotions.
  • Veganistisch en milieuvriendelijk: kies voor producten die zowel veganistisch als milieuvriendelijk zijn.
  • Complete verzorgingservaring: maak onze douchegels en handcrèmes een essentieel onderdeel van uw dagelijkse verzorgingsroutine.

Bij ONNO douchegel, handcrème & handgel producten zijn de mogelijkheden eindeloos. Ontdek jouw kenmerkende geur en transformeer elke douche tot een moment van persoonlijke luxe.

Verrijk jouw dagelijkse routine met ONNO - waar douchetijd een onvergetelijke ervaring wordt.