Home Sprays Geuren

Alom geprezen door toonaangevende interieurontwerpers en topmerken. Onze ONNO Home sprays zijn zorgvuldig gemaakt door echte vakmensen in met de mond geblazen glas of een 100% recycleerbare fles. Ze verspreiden een weelderig en verrukkelijk parfum door uw huis.

Roomspray | Zanzibar

Luxe blend van houtachtige specerijen, de basis van muskus, met een lichte ondertoon van droog amber, zorgt voor een krachtig parfum voor uw interior roomspray..

Interieurspray | Ginger Fig

Delicate tonen van verse vijg en gember, zonder enige twijfel de meest subtiele geur uit de collectie.
Nieuw

Kamerspray | Sage

Delicaat parfum van sprankelend salie, met een zweem van bergamot, gember en groene thee. Ervaar een exotische kamerspray geurtje.

Verbeter uw omgeving met een verfijnde huisparfum, doordrenkt uw omgeving met de perfecte geur en creëert een sfeer van verfijning. Verhoog de luchtkwaliteit met onze uitzonderlijke roomsprays die zijn ontworpen om te verfrissen en te stimuleren met ongeëvenaarde elegantie.

Geweldig handgemaakt glas door echte gekwalificeerde vakmensen of een 100% recycleerbare fles. Een kunstwerk in elk huis met fascinerende luxe huisparfum. Alle parfums worden gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums is ze een echte 'neus' die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

ONNO Collection roomsprays zijn hoogwaardige luxe interieurspray gemaakt door gediplomeerde vakmensen. Deze exclusieve geursprays zijn zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdoosjes om jezelf in te verwennen of als cadeau voor je liefste.

De 100% recyclebare fles kan dienen als navulling of gewoon als room spray. We nodigen je uit om onze wereld van unieke geurkaarsen, roomsprays, geurverspreiders te ontdekken.

Voordelen van onze roomspray:

  • Hoogwaardige geurbeleving: Biedt een uitzonderlijke geurbeleving van topkwaliteit met zorgvuldig geselecteerde geurnoten voor een verfijnde en betoverende sfeer.
  • Langdurige geurverspreiding: Blijft langdurig geuren dankzij geconcentreerde formules, waardoor de ruimte langdurig verfrist blijft.
  • Stijlvolle glazen fles design & recycleerbaar fles: Elegant vormgegeven fles voegt een vleugje klasse en luxe toe aan het interieur, tevens als decoratief element.
  • Luxueuze roompsray cadeau idee: Ideaal als geschenk door prachtige geschenkverpakkingen, gewaardeerd door liefhebbers van luxe.
  • Milieuvriendelijk: Luxe luchtverfrisser in glazen verpakking draagt bij aan milieuvriendelijkheid.
  • Bestaat uit 3 geuren: Zanzibar | Sage | Ginger fig.

Hoe Gebruik je de Home spray?

Voor een aangename aroma, slechts enkele keren verstuiven. Zoek je een zachte geurbeleving? Verstuif enkele malen door de ruimte. Voor een krachtiger aroma, vernevel de ONNO Home spray op diverse locaties binnen de kamer. Onze roomspray is beschikbaar in 3 geuren: Zanzibar, Ginger Fig en Sage.