Romance

De delicate bloemblaadjes van dit tedere bloemenboeket verkwikken de zintuigen, nog eens versterkt door de zinnenprikkelende geur van gember.

 

Houtachtig      **
Bloemig      *****
Kruidig      ***
Romance

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Geniet van het moment en kom weer in contact met de natuur. De delicate bloemblaadjes van dit tedere bloemen boeket prikkelen de zintuigen. Deze reis van geuren wordt nog eens versterkt door de sensualiteit van gember en de frisheid van de citrus, voor een vleugje moderniteit en puurheid in uw huis.

Charisma het kernwoord bij dit fantastische parfum. Een opwekkend fris effect van bloemen op een warme basis van amber en cederhout, die afgerond wordt door een zoete ondertoon.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.