Eternal Croisière

Breng warm licht en intrigerende geuren in uw huis met onze hoogwaardige en handgemaakte kaarsen en diffusers. Kom thuis, ontspan en laat u onderdompelen in dat echte gevoel van thuis.

Eternal Croisière

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige handgemaakte geurkaarsen en diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België vervaardigd volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is ontstaan uit een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. In al zijn eenvoud toch zo waardevol en warm. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren.

ONNO Collection presenteert u inspirerende parfums van delicate geuren in hoogwaardige handgemaakte kaarsen. Wij brengen u de combinatie van geur en kaarslicht op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Elke kaars wordt met de hand gegoten in een ONNO Collection design exclusief met de hand geslepen of gemaakte houder - een kunstwerk op zich. Wij gebruiken speciale minerale was en fijne Egyptische katoenen lonten. Een ONNO Collection kaars is een onmisbare aanvulling op uw interieur, dankzij de unieke geurbeleving en uitstraling. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het heerlijke parfum van de ONNO Collection geurkaarsen. Onze parfums zijn een verrassende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Gebaseerd op mijn bezoek aan een natuurlijke honingboerderij in Tanzania. Honingbijen, zon belangrijk voor bloemen, fruit, groenten, ze helpen ze groeien en inspireerden me tot dit ontwerp.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.

Hoe kies ik de grootte van mijn geurkaars?

Kies de grootte van je geurkaars op basis van je persoonlijke voorkeur en de ruimte waarin je hem wilt gebruiken. Bij ONNO bieden we verschillende formaten aan, van kleinere kaarsen (S) die perfect zijn voor een knusse hoek tot grotere kaarsen (XL) die een statement maken in een ruimere omgeving. Bedenk hoe lang je de kaars wilt laten branden en hoeveel geur je wilt verspreiden. Met onze selectie vind je zeker de perfecte grootte (S, M, L, XL) voor jouw behoeften en voorkeuren.

Hoe kies ik het parfum voor mijn geurkaars?

Kies een geur die bij je past en de sfeer die je wil creëren. Bij ONNO hebben we een breed assortiment aan heerlijke geuren om uit te kiezen. Bezoek een van onze lokale partners om onze geuren te proberen als je twijfelt. Onze geurkaarsen zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten voor een luxe geurervaring in huis. Ontdek onze betoverende geuren, waaronder Zanzibar, Ginger Fig, Safari, Serengeti, Sage, Escape, Muse, Sao Tomé, Gold, Romance, Sunset, Phucket Lotus, Manyara, White Bouquet, True Fig, Secret Romance, Warm Fireplace en Precious Oud. Elke geur belooft een unieke en luxueuze ervaring voor een heerlijke sfeer in huis.

Wat zijn de cadeautips voor geurkaarsen?

Hier zijn enkele leuke cadeau-opties voor geurkaarsen:

  1. Cadeausets: Bundel geurkaarsen in een elegante cadeauverpakking. Je kan kiezen tussen verschillende combinaties, eventueel met een diffuser en een roomspray.
  2. Luxe verpakking: Alle onze geurkaarsen zijn verpakt in een luxueuze geschenkdoos.
  3. Accessoires: Combineer kaarsen met bijpassende accessoires zoals onze lange lucifers.
  4. Thema-kaarsen: Selecteer kaarsen die passen bij een specifiek thema of voor unieke Kerstcadeau, Moederdagcadeaus:, Valentijnscadeau, Housewarming etc.
Geurkaarsen zijn een veelzijdig en geliefd geschenk voor elke gelegenheid.

Is een ONNO geurkaars gevaarlijk?

ONNO geurkaarsen zijn over het algemeen veilig, maar het is belangrijk om de brandvoorwaarden in acht te nemen tijdens het branden. Deze zitten bij elke verpakking van een geurkaars inbegrepen. Houdt toezicht, laat de kaars niet te lang branden, plaats deze op een stabiele ondergrond en blaas de kaars uit als je klaar bent. Met deze stappen kun je veilig genieten van je geurkaarsen.

Is het glas van mijn ONNO geurkaars herbruikbaar?

Ja, het glas van een ONNO geurkaars kan na gebruik worden hergebruikt. De glazen potten hebben vaak een elegant en tijdloos ontwerp, waardoor ze perfect zijn om te hergebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het bewaren van kleine voorwerpen, het maken van decoratieve arrangementen of zelfs als bloemenvaas. Het is een duurzame en milieuvriendelijke manier om de mooie glazen vazen een tweede leven te geven, waardoor je zowel kunt genieten van de heerlijke geurkaarsen als van een prachtig decoratief item voor je huis.