Serengeti

Heerlijke geur van verse kruiden en vers gras met een subtiele bloemige ondertoon, die u meevoeren naar de uitgestrekte savannen van Afrika waant.

 

Bloemig      ***
Kruidig      *****
Serengeti

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Breng een unieke belevenis in huis met de heerlijke geur van onze Serengeti kaarsen en diffusers. Serengeti is een verkwikkende melange van verse kruiden met een subtiel vleugje muskus, vanille en ondertonen van bloemen. Geniet van het kalmerende aroma van muskus met de contrasterende levendigheid van vers gras en kruiden. Serengeti voert u met zijn unieke geur naar de Afrikaanse vlakten. Deze Serengeti kaarsen en diffusers zijn als een frisse wind door uw leven.

In een wereld waar alles mogelijk is, brengt dit parfum met zijn geur van groene kruiden wat positiviteit, liefde en geborgenheid in uw huis. Citroen en groene bladeren voeren de boventoon op een basis van een milde melange van muskus.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.