Escape

Zeer fris parfum, een expeditie naar het hart van de jungle, een frisse blend van pas gemaaid gras, met een zweem van fris citrus en een ondertoon van intense houtgeuren. 

 

Pittig       **
Bloemig       **
Kruidig       ****
Escape

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Dompel u onder in het onbekende met de subtiele geuren van Escape uit de ONNO Collection. Een weelderige jungle aan geuren, in een artisanaal ONNO Collection design glas. Dit verkwikkende parfum brengt u een ruige melange van groene frisheid en houtachtige intensiteit, met een bloemige kern van muskus.

De Escape kaarsen en diffusers nemen u mee naar einde van de wereld met hun woeste en betoverende geur. Geniet van deze ruige ontdekkingstocht en ontdek dit exotische en verbazingwekkende parfum, u zal een onvergetelijke ervaring rijker zijn.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.