Ons verhaal

Ik ben thuis. Omringd door de rijke, warme kleuren van de natuur en de unieke geuren van verre bestemmingen. Ze herinneren me aan deze ongelooflijke, levensveranderende reis en doen me dromen van het land waarop ik verliefd werd.

Ik heb duizenden kilometers gereisd om dit gevoel van thuis te ervaren.

Ik ben thuis. Ik herinner mij dat gevoel nog zo levendig; een magisch gevoel van thuis zijn en rust, maar tegelijkertijd ook de ervaring van opwinding toen ik de rijke geuren en verleidelijke texturen van een exotisch land ontdekte. Ik had duizenden kilometers gereisd om dit gevoel van thuis te voelen, en zo ontdekte ik mijn ware passie - dit magische gevoel vangen in inspirerende geuren en de warme zachte gloed van kaarsen.

Mijn belangstelling voor parfums en kaarsen is niets nieuws. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de geuren, texturen en het dromerige licht. Ik heb vele jaren gewijd aan het ontwikkelen van een haute parfumerie collectie en het verfijnen van mijn ambacht. Ik heb altijd een droom gekoesterd, diep in mijn hart, om een parfum- en kaarsencollectie te creëren die uniek, mooi en van mijzelf was. Er was een reis naar de exotische vlakten van Afrika voor nodig om mijn droom uiteindelijk te verwezenlijken.

Een reis die mijn leven veranderde

Ons verhaal

Een reis die mijn leven veranderde

Het was onze 20e trouwdag. Wij hadden een reis naar Tanzania gepland; een werkelijk levensveranderende reis. Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn, want in Tanzania werd ONNO Collection geboren.

In Tanzania voelde ik een onmiddellijke liefde voor het land, een liefde die altijd al in mij geleefd leek te hebben, wachtend op het moment om zich te openbaren. Ik werd gegrepen door de rijke, warme kleuren van de natuur, de kruidige geuren en de weelderige bloemen. Ik kon niet wachten om deze belevenis, al deze indrukken, met mij mee thuis te nemen en met zoveel mogelijk mensen te delen.

 

Maar zou het me ook echt lukken?

Op een avond heeft mijn man stiekem de kamer vol bloemen gezet en een flesje parfum achtergelaten met een kaartje waarop simpelweg stond: ‘Maak je dromen waar’.

Vanaf dit moment in Tanzania tot de voltooiing van de ONNO Collection was het niet altijd een makkelijke reis. Elke dag werd ik voor een nieuwe uitdaging gesteld.  Ik heb me helemaal toegelegd op mijn droomcollectie, steeds met het gevoel en de emoties van een ver land in mijn achterhoofd. Elk stuk is hand gemaakt.  De samenstelling van de parfums is zodanig dat ze de specerijen en warme geuren waardoor ik werd omringd tijdens mijn verblijf in Tanzania oproepen. Bovendien heb ik er andere delicate geuren aan toegevoegd die doen denken aan de schoonheid van Aziatische eilanden en landen die ik eerder had bezocht.

 

ONNO Collection

Echt vakmanschap

Gecreëerd en geïnspireerd door de intense kleuren en geuren van de natuur, gecombineerd met uitmuntend artisanaal vakmanschap. Dat is wat onze collecties zo uniek maakt.

ONNO Collection

Vervaardigd in België

Alle ONNO Collection kaarsen zijn ‘made in Belgium’, met de hand gegoten in onze luxueuze artisanale houders. 

 

Ik heb mijn dromen echt waargemaakt - en ik hoop de uwe ook

Gelukkig hoeft u geen duizenden kilometers te reizen om u echt thuis te voelen. Het is een van mijn dromen om dit magische gevoel van thuis zijn naar u te kunnen brengen; om intense warme geuren en onweerstaanbare emoties naar ieders huis te brengen. Mijn huis voelt niet als een thuis zonder ONNO Collection, en ik weet zeker dat u dat binnenkort precies hetzelfde zult voelen.

 

 

 
candle
Handgemaakt & Exclusief
De droom om intense warme parfums en onweerstaanbare gevoelens in huis te brengen - uw thuis.
candle