Parfums

Ons DNA ligt in de ‘Haute Parfumerie’, waar hoogwaardige ingrediënten samengevoegd worden om verbazingwekkende parfums te creëren. Een selectie van luxueuze parfums met een verbluffende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen. Ze vormen de final touch. Eenmaal vertrouwd met onze verfijnde parfums, kan u zich niet meer voorstellen om zonder hen te leven.

Kaarsen en Diffusers

Parfumeer uw huis met een uitnodigende, exclusieve geuren uit onze verfijnde en persoonlijk ontworpen geuren.
Hand & Lichaamsverzorging

Douchegels | Handcrèmes & Handgels

Combineer een luxueuze uitstraling met onze nieuwe reeks betoverende geuren in douchgels, handcrèmes en handgels om uzelf of uw dierbaren het ultieme verwenmoment te geven.
Luxe Parfum | Dames & Heren

Perfumes and Fragrances

Ontdek onze Haute Parfumerie collectie. U bent nooit volledig gekleed zonder.
Nieuw

Home Sprays Geuren

Parfumeer uw huis met een uitnodigende, exclusieve home spray geuren uit onze verfijnde en persoonlijk ontworpen geuren.

ONNO Collection - Parfums

ONNO Collection presenteert u een unieke en exclusieve olfactieve ervaring. Onze parfums zijn een verbluffende combinatie van geuren die een vleugje luxe in uw leven of interieur brengen. Ze helpen u echt te ontspannen en weg te dromen van verre en idyllische oorden.

Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Zij verloor haar hart in de "Provence", de ideale plek om aan de drukte te ontsnappen en haar droom om parfums te creëren te vervullen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte 'neus' die alleen de meest hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Al haar creativiteit, passie en durf resulteren in de verbazingwekkende en unieke parfums van ONNO Collection.

Verpakt in een luxe zwart fluwelen geschenkdoos, zijn onze collecties het ideale geschenk voor uzelf of uw dierbaren.

Wij nodigen u uit om onze wereld van unieke en fascinerende geuren te ontdekken.