Diffusers

Alom geprezen door toonaangevende interieurontwerpers en topmerken. Onze ONNO diffusers zijn zorgvuldig gemaakt door echte vakmensen in met de mond geblazen glas en verspreiden een weelderig en verrukkelijk parfum door uw huis.

Diffusers

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige handgemaakte huisparfum diffusers

Onze innovatieve diffusers vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke diffuser is ontstaan uit een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. In al zijn eenvoud en toch zo waardevol en warm. Onze exclusieve diffusers zijn zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdozen om uzelf mee te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren.

ONNO Collection biedt u inspirerende parfums van delicate geuren in hoogwaardige handgemaakte diffusers. Wij brengen geuren in uw leven op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Elke diffuser is een exclusief, artisanaal, mondgeblazen ONNO Collection design - een kunstwerk in uw huis. Een ONNO Collection diffuser is onmisbaar om uw interieur compleet te maken met zijn unieke geurbeleving en uitstraling. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het aroma van ONNO Collection handgemaakte diffusers. Onze parfums zijn een verbluffende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.