São Tomé

Sprankelende en friszure tonen van citrus mengen zich met de tederheid van bloemen en uitgesproken muskus. Een pure en frisse luxe parfum met natuurlijke insectenwerende bestanddelen.

 

Pittig      ***
Bloemig      *****
Fruitig      **
São Tomé

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Geniet van deze zachte en warme zomeravond en ontspan terwijl u heerlijk wegdroomt bij de schoonheid van de ondergaande zon, midden in de natuur. Sprankelende en licht zure tonen van citrusvruchten vervlechten zich met de tederheid van bloemen en de kern van muskus, het resultaat is een aangename en gezellige sfeer waarin u zich helemaal kunt verliezen.

Geniet van het moment en ga op ontdekkingsreis met deze mix van sensualiteit, moderniteit en puurheid. Dit tedere bloemen boeket prikkelt uw zintuigen en opent de deur met de natuur. Een luxe zomerparfum met natuurlijke anti-insecten ingrediënten.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.