Ginger Fig

Delicate tonen van verse vijg en gember, zonder enige twijfel de meest subtiele geur uit de collectie.

 

Bloemig      ****
Fruitig      ***
Ginger Fig

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Leun achterover en adem de aangename geur in van deze Ginger Fig geurkaarsen en diffusers van ONNO Collection. De betoverende frisse geur van gember en vijg, met delicate tonen van citrusvruchten en specerijen. De betoverende geur van de Ginger Fig kaarsen en diffusers, delicate accenten van citrusvruchten en specerijen, geven uw huis net dat beetje extra luxe. Perfect om een unieke geur in uw huis te creëren. De Ginger Fig kaarsen en diffusers geven urenlang een subtiele geur af en verspreiden een betoverende natuurlijke gloed.

Heerlijk om na een lange werkdag thuis te komen en te ontspannen met geur van frisse groene tonen en pittige gember. Een natuurlijk gevoel vult uw huis en de stress van de dag glijdt van u af en maakt plaats voor een harmonieus moment van ontspanning.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.