Phuket Lotus

Het kalmerende aroma van Lotus geeft energie en stimuleert uw zintuigen. Bloemachtige tonen op een basis van zoete muskus.

 

Bloemig      *****
Kruidig      ***
Phuket Lotus

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Geniet van het kalmerende aroma van de Phuket Lotus geurkaarsen en diffusers van de luxe ONNO Collection. Het Phuket Lotus parfum is gevangen in een prachtig artisanaal ONNO Collection design glas en verspreidt golven van geuren door de kamer die uw zintuigen verkwikken en vitaliseren. Bloemengeuren, een vleugje fruit op een ondergrond van zoete muskus vormen de basis van dit parfum.

Dit luxe parfum maakt u helemaal zen. Phuket Lotus is een zacht parfum met een verleidelijk vleugje van bloemenaroma - dit weelderig parfum maakt van uw huis een verfijnd geurende plek van rust en ontspanning.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.