Collectie

Alom geprezen door toonaangevende interieurontwerpers en topmerken. Elke kaars wordt zorgvuldig vervaardigd door echte ambachtslieden en gegoten in met de mond geblazen glaswerk. Een heerlijk parfum om van uw huis een echte thuis te maken. In België vervaardigd volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Luxe Geurkaarsen

Geurkaarsen

Breng warm licht en intrigerende geuren in uw huis met onze hoogwaardige en handgemaakte luxe geurkaarsen.

Diffusers

Kom thuis, haal diep adem en geniet van de rijke en intrigerende geuren van ONNO's exclusieve handgemaakte diffusers.
Parfum Dames & Heren

Perfume & Fragrance

Ontdek onze Haute Parfumerie collectie. U bent nooit volledig gekleed zonder.
Bad & Lichaamsverzorging

Douchegels | Handcrèmes & Handgels

Ontdek onze exclusieve selectie van douchegels en handcrèmes. Combineer een luxe uitstraling met een nieuwe reeks fascinerende parfums om uzelf of uw dierbaren te verwennen.
New

Roomsprays & interieursprays

Maak het thuis gezellig met deze roomspray en geniet van de weelderige en intrigerende geuren van ONNO Collection exclusieve interieursprays.

ONNO Collection  - Hoogwaardige Handgemaakte Collecties

Onze innovatieve kaarsen worden in België vervaardigd volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is ontstaan uit een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. In al zijn eenvoud toch zo waardevol en warm. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. 

ONNO Collection presenteert u inspirerende parfums van delicate geuren in  hoogwaardige handgemaakte kaarsen. Wij brengen u de combinatie van geur en kaarslicht op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Elke kaars wordt met de hand gegoten in een ONNO Collection design exclusief met de hand geslepen of gemaakte houder - een kunstwerk op zich. Wij gebruiken speciale minerale was en fijne Egyptische katoenen lonten. Een ONNO Collection kaars is een onmisbare aanvulling op uw interieur, dankzij de unieke geurbeleving en uitstraling. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het heerlijke parfum van de ONNO Collection geurkaarsen. Onze parfums zijn een verrassende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.