Apollo Marble Tray

Vernoemd naar de Griekse God van de rationele schoonheid en de schone kunsten, biedt de Apollo Marble Tray de perfecte gelegenheid om een decoratiestuk aan te schaffen dat volkomen uniek is. Combineer het met een van onze andere geparfumeerde collecties om de set compleet te maken.  

Apollo Marble Tray

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection  - Hoogwaardige handgemaakte geurkaarsen en diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België vervaardigd volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is ontstaan uit een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. In al zijn eenvoud toch zo waardevol en warm. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. 

ONNO Collection presenteert u inspirerende parfums van delicate geuren in  hoogwaardige handgemaakte kaarsen. Wij brengen u de combinatie van geur en kaarslicht op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Elke kaars wordt met de hand gegoten in een ONNO Collection design exclusief met de hand geslepen of gemaakte houder - een kunstwerk op zich. Wij gebruiken speciale minerale was en fijne Egyptische katoenen lonten. Een ONNO Collection kaars is een onmisbare aanvulling op uw interieur, dankzij de unieke geurbeleving en uitstraling. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het heerlijke parfum van de ONNO Collection geurkaarsen. Onze parfums zijn een verrassende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

De Apollo Marble Tray is genoemd naar de Griekse God van de rationele schoonheid en de schone kunsten. Dit dienblad van zuiver marmer is de perfecte kans om een decoratiestuk aan te schaffen dat volkomen uniek is. Omdat het een 100% natuursteen is, zijn de nerven in elke houder uitzonderlijk, geen twee stukken zijn hetzelfde. Combineer het met een van onze andere geparfumeerde collecties om de set compleet te maken.  

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.