Safari

Verbazingwekkende kruidige geur met rijke, houtachtige en muskusachtige tonen. Iets milder en frisser dan Zanzibar.

 

Houtachtig       *****
Pittig       ***
Kruidig       ****
Safari

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Vul uw huis met de verbazingwekkende kruidige geur van deze Safari geurkaars uit de exclusieve ONNO Collection. Safari is een melange van opvallende geuren, gegoten in een ONNO Collection design met de hand geslepen glas. De prikkelende geur van Safari brengt u in de perfecte stemming van kruiden en rijke, houtachtige en muskusachtige ondertonen. De melange van hoogwaardige geuren zorgt voor een vleugje mysterie in uw leven. De grasachtige tonen, samen met het aardse muskus, maken dit een onvergetelijke geurkaars.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.