Douchegels | Handcrèmes & Handgels

We willen u graag op verschillende gebieden verwennen met onze jarenlange parfum expertise. Onze collectie omvat niet alleen luxe handgemaakte kaarsen en diffusers, maar nu ook verrijkende douchgels, voedende handcrèmes en verfrissende handgels. Allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, veganistisch en voor 95% biologisch afbreekbaar. Deze hoogwaardige exclusieve producten combineren een luxe uitstraling met een nieuwe reeks betoverende geuren.

Fabulous | Douchegels & Handcrèmes

Levendige citrus en subtiel frisse mariene tonen in onze douchegels, handcrèmes en handgels genereren een instant luxegevoel. Tegelijkertijd laten zwarte peper, damascusroos en geranium je doorreizen naar het Midden-Oosten.

Sparkling | Showergels & Handcrèmes

Een prachtige synergie in onze douchegels, handcrèmes en handgels die sprankelende bergamot combineert met pittige, zwarte peperkorrels en kurkuma.

Black Lily | Douchegels, Handcrèmes & Handgels

Letwat bittere, romantische oranjebloesem in onze shower gels, body lotions en handgels in combinatie met sensuele muskus openen het akkoord.

ONNO Collection - Premium Geparfumeerde Hand-, Lichaamsverzorging, Douchgels en Handcrèmes

Naast onze kenmerkende luxe geurkaarsen en diffusers presenteert ONNO Collection met trots een exclusieve Hand & Body Care Collection. Deze collectie bevat verrijkende douchgels, voedende handcrèmes en verfrissende handgels. De parfums voor deze verzorgingsproducten zijn volgens de strengste kwaliteitsnormen samengesteld en roepen herinneringen op aan exotische bestemmingen en avontuurlijke reizen.

Elk parfum is met zorg gecreëerd door onze getalenteerde ontwerpster Ilse, die een diepgaande passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in parfumcreatie is Ilse een meester in haar vak, die uitsluitend kiest voor de beste hoogwaardige ingrediënten, waardoor ONNO Collection wereldwijde erkenning geniet. Wij streven ernaar om een harmonieus palet van delicate geuren aan te bieden, samengesteld uit enkel natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten.

Alle producten in onze collectie zijn veganistisch, pH-neutraal en voor 95% biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn onze verpakkingen volledig recyclebaar, ondersteunend aan een duurzamere toekomst.

Onze exclusieve hand- en lichaamsverzorgingsproducten, inclusief douchgels en handcrèmes, worden prachtig gepresenteerd in luxe zwarte geschenkdozen. Deze combinatie van luxe uitstraling en fascinerende nieuwe geuren maakt deze collectie het perfecte geschenk om uzelf of geliefden mee te verwennen.

Voordelen van Douchegel / Body Wash & Handcrèmes van ONNO

  • Diepe hydratatie: Onze douchegel voedt intensief, ideaal voor droge en gevoelige huidtypes, en biedt hydratatie zonder uitdroging.
  • Gezondere huid: Met een gebalanceerde pH-waarde minimaliseren onze producten huidirritaties en behouden ze de natuurlijke balans.
  • Behandeling voor huidaandoeningen: Ingrediënten in onze douchegel zijn bekend om hun helende eigenschappen, ideaal voor alle huidtypes.
  • Luxe schuim: Geniet van het rijkelijke schuim voor een verkwikkende reiniging.
  • Reisvriendelijk: Onze lekvrije verpakking maakt onze showergels en hand lotions de ideale reisgenoot.
  • Hygiënisch: Luchtdichte flessen vermijden besmettingsrisico's.
  • Duurzaam: Gemaakt voor duurzaamheid, onze douchegels zijn zowel goed voor u als voor het milieu.

Voor een luxueuze, huidvriendelijke ervaring, kies ONNO shower gel, body wash. en handcrèmes. Ervaar het verschil vandaag nog!