Eclectic Candle

Breng warm licht en intrigerende geuren in uw huis met onze hoogwaardige en handgemaakte geurkaarsen en diffusers. Kom thuis, ontspan en laat u onderdompelen in dat echte gevoel van thuis.

Eclectic Candle

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection  - Hoogwaardige handgemaakte geurkaarsen en diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België vervaardigd volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is ontstaan uit een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. In al zijn eenvoud toch zo waardevol en warm. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. 

ONNO Collection presenteert u inspirerende parfums van delicate geuren in  hoogwaardige handgemaakte kaarsen. Wij brengen u de combinatie van geur en kaarslicht op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Elke kaars wordt met de hand gegoten in een ONNO Collection design exclusief met de hand geslepen of gemaakte houder - een kunstwerk op zich. Wij gebruiken speciale minerale was en fijne Egyptische katoenen lonten. Een ONNO Collection kaars is een onmisbare aanvulling op uw interieur, dankzij de unieke geurbeleving en uitstraling. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het heerlijke parfum van de ONNO Collection geurkaarsen. Onze parfums zijn een verrassende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Ondergedompeld in de eclectische interieurs van Parijs vond ik diepgaande inspiratie. Dit culturele tapijt wakkerde mijn creativiteit aan, waardoor ik een prachtig ontwerp voor een uniek glas kon bedenken. Met Parijse elegantie in elk detail belichaamt mijn creatie de essentie van die fascinerende stad.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.

Hoe worden onze geurkaarsen gemaakt?

Onze geurkaarsen worden met liefde met de hand gemaakt door vakmensen. We gebruiken alleen de beste ingrediënten: hoogwaardige wax en geuroliën. Het resultaat? Prachtige kaarsen met unieke designs en heerlijke geuren. Creëer een warme sfeer in uw huis met ONNO Collection handgemaakte luxe geurkaarsen.

Hoe kies ik de grootte van mijn geurkaars?

Kies de grootte van je geurkaars op basis van je persoonlijke voorkeur en de ruimte waarin je hem wilt gebruiken. Bij ONNO bieden we verschillende formaten aan, van kleinere kaarsen (S) die perfect zijn voor een knusse hoek tot grotere kaarsen (XL) die een statement maken in een ruimere omgeving. Bedenk hoe lang je de kaars wilt laten branden en hoeveel geur je wilt verspreiden. Met onze selectie vind je zeker de perfecte grootte (S, M, L, XL) voor jouw behoeften en voorkeuren.

Hoe kies ik het parfum voor mijn geurkaars?

Kies een geur die bij je past en de sfeer die je wil creëren. Bij ONNO hebben we een breed assortiment aan heerlijke geuren om uit te kiezen. Bezoek een van onze lokale partners om onze geuren te proberen als je twijfelt. Onze geurkaarsen zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten voor een luxe geurervaring in huis. Ontdek onze betoverende geuren, waaronder Zanzibar, Ginger Fig, Safari, Serengeti, Sage, Escape, Muse, Sao Tomé, Gold, Romance, Sunset, Phucket Lotus, Manyara, White Bouquet, True Fig, Secret Romance, Warm Fireplace en Precious Oud. Elke geur belooft een unieke en luxueuze ervaring voor een heerlijke sfeer in huis.