Kamerspray | Sage

Delicaat parfum van sprankelend salie, met een zweem van bergamot, gember en groene thee – prikkelende geur van gember, in combinatie met de soepele, ronde ondertoon van kruiden en het verkoelend aroma van groene thee, maken dit parfum een echte klassieker. Ontdek het in onze kamersprays en roomsprays assortiment.

 

Bloemig       *****
Kruidig       ****
Kamerspray | Sage

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

Verbeter uw omgeving met een verfijnde kamerspray, doordrenkt uw omgeving met de perfecte geur en creëert een sfeer van verfijning. Verhoog de luchtkwaliteit met onze uitzonderlijke interieursprays die zijn ontworpen om te verfrissen en te stimuleren met ongeëvenaarde elegantie.

Geweldig handgemaakt glas door echte gekwalificeerde vakmensen of een 100% recycleerbare fles. Een kunstwerk in elk huis met fascinerende luxe huisparfum. Alle parfums worden gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums is ze een echte 'neus' die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

ONNO Collection roomsprays zijn hoogwaardige luxe geurspray gemaakt door gediplomeerde vakmensen. Deze exclusieve geursprays zijn zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdoosjes om jezelf in te verwennen of als cadeau voor je liefste.

De 100% recyclebare fles kan dienen als navulling of gewoon als room spray.

Voordelen van onze interieurspray:

  • Hoogwaardige geurbeleving: Biedt een uitzonderlijke geurbeleving van topkwaliteit met zorgvuldig geselecteerde geurnoten voor een verfijnde en betoverende sfeer.
  • Langdurige geurverspreiding: Blijft langdurig geuren dankzij geconcentreerde formules, waardoor de ruimte langdurig verfrist blijft.
  • Stijlvolle glazen fles design & recycleerbaar fles: Elegant vormgegeven fles voegt een vleugje klasse en luxe toe aan het interieur, tevens als decoratief element.
  • Luxueuze cadeau idee: Ideaal als geschenk door prachtige geschenkverpakkingen, gewaardeerd door liefhebbers van luxe.
  • Milieuvriendelijk: Luxe luchtverfrisser in glazen verpakking draagt bij aan milieuvriendelijkheid.

Hoe Gebruik je de Home spray?

Voor een aangename aroma, slechts enkele keren verstuiven. Zoek je een zachte geurbeleving? Verstuif enkele malen door de ruimte. Voor een krachtiger aroma, vernevel de ONNO spray op diverse locaties binnen de kamer. Geurtje: Sage.