Muse

Een zeer verleidelijk parfum. Met de edele geuren van patchouli en guaiac hout die u onmiddellijk onderdompelen in de elegante en chique sfeer van een lounge bar.

 

Houtachitg      *****
Pittig      *****
Kruidig      **
Muse

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Ontdek de aantrekkingskracht van dit lounge parfum en laat u verleiden door zijn betoverende charme. De edele akkoorden van hout worden opgetild door de verleidelijke en sensuele warmte van specerijen. De bedwelmende combinatie van guaiachout en patchouli, verrijkt met kaneel, brengt een onweerstaanbare geur in uw interieur en creëert een atmosfeer van wellust en bekoring.

Een vleugje verfijning voor uw huis met dit verleidelijke parfum van ONNO. De boventonen van hout accentueren de rijke geuren van guaiachout en patchouli. Dit parfum dompelt u onder in de elegante en chique ambiance van een loungebar, de warme, kruidige tonen van kaneel en nootmuskaat zorgen voor de afronding van dit onweerstaanbaar parfum.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.