Gold

De geur van dit chique en elegant parfum neemt u mee op een mystieke reis naar de Oriënt. Zinnenprikkelende ondertonen van wierook, specerijen en heerlijke houtgeuren.

 

Houtachtig      ****
Pittig      *****
Gold

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Verras uw zintuigen en uw huis met een mystieke reis naar de Oriënt. De Gold geurkaarsen en diffusers van ONNO Collection zijn als een mysterieuze en betoverende bloem die ontluikt in een prachtig artisanaal ONNO Collection design glas. Ons Gold parfum brengt zinnenprikkelende warmte in uw huis met onweerstaanbare hinten van wierook, kruiden en warm hout.

Laat u meevoeren in de wonderlijke atmosfeer van de Gold geurkaarsen en diffusers. De onweerstaanbare aantrekkingskracht van dit chique en elegante parfum zal uw zintuigen keer op keer in verleiding weten te brengen.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.