Spicy Sandal

Een betoverend sandelhout, verrijkt met charismatische pittige noten van roze bessen en nootmuskaat. Een sensueel, houtachtig en oriëntaals parfum.

Houtachtig       ***
Pittig       ***
Bloemig       **
Spicy Sandal

lotus
Handgemaakt & Exclusief
Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van onze exclusieve parfums
leaf

ONNO Collection - Haute Parfumerie

ONNO Collection stelt u een haute parfumcollectie voor, gemaakt in België en uniek in de wereld. Onze parfums zijn een verbluffende combinatie van geuren die een vleugje luxe in uw leven brengen. Een werkelijk betoverende collectie parfums die niemand onberoerd laat.

Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte 'neus' die enkel gebruik maakt van de meest hoogwaardige grondstoffen waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Voor deze unieke collectie haute parfums gaan plukkers van augustus tot oktober op pad om duizenden bloemen te verzamelen en hun geurextracten eruit te halen. De geurolie die overblijft wordt vervolgens gemengd met andere extracten en alcohol om onze iconische ONNO Collection haute parfumerie lijn te creëren.

'Les Naturels' is een collectie van betoverende 100% natuurlijke parfums. Een zorgvuldige selectie van natuurlijke extracten en BIO alcohol resulteren in pure, unieke parfums die u een gevoel van luxe en geluk geven waar u de hele dag van geniet.

Elk parfum bevat meer dan 15 ingrediënten. Ze dompelen u onder in een onvergetelijke olfactorische reis die u meeneemt naar betoverende en idyllische oorden.

Ilse Vandeputte: 'Met Spicy Sandal wilde ik een fascinerend houtachtig en oriëntaals parfum creëren. Spicy Sandal introduceert een betoverend sandelhout, getint met mysteries waar charismatische kruidige noten van roze bessen en nootmuskaat zich vermengen met rijke en sensuele houtachtige noten van patchouli, sandelhout, cederhout en vetiver. Een perfecte harmonie die de meesten zal aanspreken.

Verpakt in een exclusieve zwart fluwelen geschenkdoos, zijn deze parfums het ideale geschenk voor uzelf of uw dierbaren.

Wij nodigen u uit om onze wereld van unieke en fascinerende parfums te ontdekken.