Les Naturels

Ontdek onze haute parfumerie collectie ‘Les Naturels’. 25 jaar ervaring resulteert in een verbazingwekkende collectie van 100% natuurlijke parfums. Een selectie van minstens 15 zorgvuldig samengestelde natuurlijke ingrediënten vormen de basis van deze unieke parfums. ONNO Collection haute parfumerie zal u de hele dag vergezellen en uw zintuigen prikkelen.

Spicy Sandal

Een betoverend sandelhout, getint met charismatische kruidige noten van roze bessen en nootmuskaat. Een sensueel houtachtig en oriëntaals parfum.

Vetiver Sacre

Een houtachtig, wild, krachtig en grenzeloos signatuurparfum waarin citrus en specerijen in de top alle karakteristieken onthullen van dit onvergetelijke parfum.

Cuba Libre

Een houtachtige geur van vrijheid waar frisse noten geassocieerd met rum u uitnodigen om te ontsnappen terwijl cederhout, roos en kruidnagel zorgen voor een mysterieuze en gedurfde toets.

Bigarade

Dit frisse citrusparfum, geïnspireerd op herinneringen aan vakanties in Italië, Amalfi, heeft een aquatisch akkoord met een vleugje kardemom en een warme houtachtige basis.

Bois d'Ambre

Een verslavend parfum waar aromatische en bloemige noten flirten met de kracht van hout- en ambernoten.

Fresh Bouquet

Een fris en energiek parfum waar citrusnoten zich vermengen met de aromatische noten in het hart om deze sprankelende en authentieke frisheid te versterken.

ONNO Collection - Haute Parfumerie

ONNO Collection stelt u een haute parfumcollectie voor, gemaakt in België en uniek in de wereld. Onze parfums zijn een verbluffende combinatie van geuren die een vleugje luxe in uw leven brengen. Een werkelijk betoverende collectie parfums die niemand onberoerd laat.

Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte 'neus' die enkel gebruik maakt van de meest hoogwaardige grondstoffen waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Voor deze unieke collectie haute parfums gaan plukkers van augustus tot oktober op pad om duizenden bloemen te verzamelen en hun geurextracten eruit te halen. De geurolie die overblijft wordt vervolgens gemengd met andere extracten en alcohol om onze iconische ONNO Collection haute parfumerie lijn te creëren.

'Les Naturels' is een collectie van betoverende 100% natuurlijke parfums. Een zorgvuldige selectie van natuurlijke extracten en BIO alcohol resulteren in pure, unieke parfums die u een gevoel van luxe en geluk geven waar u de hele dag van geniet.

Elk parfum bevat meer dan 15 ingrediënten. Ze dompelen u onder in een onvergetelijke olfactorische reis die u meeneemt naar betoverende en idyllische oorden.

Verpakt in een exclusieve zwart fluwelen geschenkdoos, zijn deze parfums het ideale geschenk voor uzelf of uw dierbaren.

Wij nodigen u uit om onze wereld van unieke en fascinerende parfums te ontdekken.