Hand- en Lichaamsverzorging

We willen u graag op verschillend gebied verwennen met onze jarenlange parfum expertise. De collectie hand- & lichaamsverzorging is een aanvulling op onze luxe handgemaakte kaarsen en diffusers. Allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, veganistisch en voor 95% biologisch afbreekbaar. Hoogwaardige exclusieve producten die een luxe uitstraling combineren met een nieuwe reeks fascinerende geuren.

Fabulous

Levendige citrus en subtiel frisse mariene tonen genereren een instant luxegevoel terwijl zwarte peper, damascusroos en geranium je laten doorreizen naar het Midden-Oosten.

Sparkling

Een prachtige synergie die sprankelende bergamot combineert met pittige, zwarte peperkorrels en kurkuma.

Black Lily

Ietwat bittere, romantische oranjebloesem in combinatie met sensuele muskus openen het akkoord.

ONNO Collection - Hoogwaardige geparfumeerde hand- en lichaamsverzorging

ONNO Collection introduceert een exclusieve en hoogwaardige Hand & Body Care Collection naast onze luxe geurkaarsen en diffusers. Onze parfums voor Hand & Body Care zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen. We combineren een inspirerende mengeling van delicate geuren, samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

Al onze producten zijn veganistisch, pH-neutraal en voor 95% biologisch afbreekbaar. Onze flessen zijn ook volledig recycleerbaar.

De exclusieve hand- en lichaamsverzorgingsproducten worden zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdozen. Deze collectie, die een luxe uitstraling combineert met een nieuwe reeks fascinerende parfums, is het ideale geschenk om uzelf of uw dierbaren mee te verwennen.